Ontdek de groei

Wij zijn leverancier van bloembollen en werken hiervoor samen met de beste bollenkwekers.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verpakken van bloembollen, zaden en andere gerelateerde producten. Ons gevoel voor trends helpt ons regelmatig nieuwe, succesvolle producten te introduceren.

Samen met onze klanten ontwikkelen wij nieuwe en interessante concepten uit. Naast onze eigen uitgebreide lijn bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid voor Private Label. Wij bieden voor al onze producten kwaliteit, hierbij geholpen door onze jarenlange ervaring in de bloembollenmarkt.

Daarnaast werken wij ook constant aan nieuwe productinnovaties en verbeteringen. Florex is in meer dan 30 landen succesvol met haar producten.

Florex
Ontdek de groei
Ontdek de groei

Florex:


Altijd innovatief
Kwaliteit is basis
Toegevoegde waarde door kennis, creativiteit en presentatie
Lage kosten door efficiency en eigen productie
Service door directe communicatie en een minimum aan schakels
Betrouwbaar familiebedrijf

Meer dan 80 jaar

In de twintiger jaren van de vorige eeuw gebruikte Gerrit Jan Klumpenhouwer al zijn spaargeld om een bloembollenkwekerij te beginnen. Kort daarna begon de crisis en de Tweede Wereldoorlog. Zijn jongste zoon, Joop Klumpenhouwer, groeide op in deze moeilijke periode. Op achttienjarige leeftijd begon hij met de handel in bloembollen. Eerst per fiets in de regio, daarna werd, per auto, Nederland zijn domein. De grenzen werden echter snel overschreden: Europa en de rest van de wereld werden zijn werkterrein.

Ontdek de groei

Zo blijven wij samen met retailpartners groeien.

x